Activiteiten in de Bibliotheek

Activiteiten in de Bibliotheek

Met voorlezen doe je kinderen een groot plezier. Het begint al bij de gezelligheid van het samenzijn en de aandacht voor elkaar en het is een uitstekende manier om bezig te zijn met taal en belangstelling te wekken voor boeken. Want houd je van boeken, dan wil je graag zelf leren lezen. En als je veel leest, behaal je betere schoolresultaten.

Hoe leuk kleuters het vinden om voorgelezen te worden, kun je zelf ervaren tijdens de voorleesuurtjes in de bibliotheek.

Er wordt voorgelezen uit een prentenboek en na afloop is er een knutsel naar aanleiding van het boek.

Ook papa’s en grootouders zijn natuurlijk welkom. Woensdag 4 april zowel in Maassluis als in Den Hoorn. Kijk voor de tijden op onze website.

Op de woensdag 11 april in Maassluis en woensdag 18 april in Den Hoorn maken de peuters de dienst uit. Het jaarlijkse Peuterfeest wordt dan gevierd met een theatervoorstelling, workshops, de poppendokter en een speelhoek.

Dit betekent in Maassluis dat er die dag tot 12.30 uur geen toegang is tot de jeugdafdeling voor bezoekers zonder toegangsbewijs.

Voor meer informatie over de Peuterfeesten en beschikbaarheid van toegangskaarten, zie onze website.

Woensdag 28 maart kunnen kinderen vanaf 6 jaar kennismaken met het damspel in bibliotheek Den Hoorn.

Job en John van Damclub JoCoDam leren je de regels van het damspel en je  kunt lekker een potje dammen met een echte dammer. Dit wordt helemaal top! Tip: neem je vriend of vriendin gezellig mee.

 Voor meer informatie: www.debibliotheekmm.nl

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online