Bieb: Het leesplezier van een kind

Bieb: Het leesplezier van een kind

Je verliezen in een verhaal. Herken je dat? Het voorlezen voor het slapen gaan? Of met een kop thee na school met je (klein)kinderen wegdromen in een leuk boek?

Helaas is dat iets wat niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Voor een paar gezinnen in Maassluis zijn wij op zoek naar enthousiaste voorlezers. Lijkt het je leuk om door ca. twee uur per week te besteden, de toekomst van een kind te verrijken?

Meld je dan nu aan dan ben je nog op tijd voor de training ‘Cursus actief voorlezen’ en ‘Kies het juiste boek’. Aanmelden: de Bibliotheek Maassluis 010-5925211 of mail naar voorleesexpress@bibliotheekmaassluis.nl.

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online