Zij en Ik wegens succes in reprise

Zij en Ik wegens succes in reprise

Goudeerlijk debuutprogramma in Theater Koningshof

Kleinkunstduo Carlie Spruijt en Eva Opperman staat aan het begin van een veelbelovende carrière. Sinds 2014 zijn de meiden bezig om de theaterwereld te veroveren. Ze timmerden al hard aan de weg met een halvefinaleplaats bij het Groninger Studenten Cabaret Festival (2015), een hoge publieksscore tijdens het Delft Fringe Festival, het uitbrengen van hun eigen CD en lovende reacties op hun eerste avondvullende cabaretvoorstelling ‘Zij en Ik’

Spruijt en Opperman; twee jonge twintigers die denken te weten hoe de wereld in elkaar zit en maar al te graag, aan hun veel oudere en wijzere publiek, uitleggen hoe je een eerste date aanpakt of hoe je je kinderen op moet voeden. Relatieproblemen of socialemediastress? In één avond ‘Zij en Ik’ wordt alles duidelijk. Gebeurt het niet in een overrompelende sketch, dan bezingen ze het wel. Laten we onszelf voor één avond een mooie wereld liegen.

Eerlijkheid is het thema van de voorstelling en wordt op verrassende wijze onder de loep genomen. Hoe eerlijk zijn we nou eigenlijk naar onszelf toe en tegenover onszelf? Spruijt en Opperman zoeken de grens op met komische sketches en prachtige liedjes.

Zwarte Kat: ‘De dames zijn muzikaal, niet op hun mondje gevallen en lekker op elkaar ingespeeld.

Theaterparadijs.nl: ‘Spruijt en Opperman nemen geen blad voor de mond en zoeken naar manieren om de hypocrisie van de mens duidelijk te maken. Niet alleen maar achter elkaar bulderen van het lachen, maar het publiek wat meegeven om over na te denken.’

 

 

Meer informatie & tickets: www.theaterkoningshof.nl

 

Theater Koningshof – zaterdag 29 september 2018

Aanvang: 20.15 uur

17,50 incl. consumptie

 

 

———

Noot voor de redactie – niet voor publicatie:

Meer info: Marjan de Groot (publiciteit Theater Koningshof) via publiciteit@theaterkoningshof.nl

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online