MART HILLEN In Concert Koningshof

MART HILLEN In Concert Koningshof

Over de voorstelling

Samen met niemand minder dan regisseur en theatervakvrouw Leoni Jansen heeft gitaarvirtuoos Mart Hillen een prachtig soloconcert gemaakt waarmee hij dit theaterseizoen langs de Nederlandse theaters trekt. Hij verbindt zijn fijnzinnige gitaarspel met mooie, persoonlijke verhalen. De muziek is zeer gevarieerd: Mart speelt nummers van onder meer U2, AC/DC, Eric Clapton en Michael Jackson. Een show waarin je wordt ondergedompeld in de wondere gitaarwereld van Mart Hillen.

Bio

In 2016 wint fingerstyle-gitarist Mart Hillen de theaterwedstrijd Rabo On Stage in Zutphen. Fingerstyle betekent in het geval van Mart dat hij basgitarist, gitarist en drummer ineen is. Hij bespeelt de snaren met zijn vingers (soms ook met plectrum) en drumt tegelijkertijd op de klankkast van zijn gitaar. In zijn eentje is hij als het ware een volwaardige band. In de finale wordt Mart uitgeroepen tot ambassadeur van de gitaar. Nadat Mart als winnaar is uitgeroepen van Rabo On Stage en de Fingerstyle Academy Awards in Amsterdam, was hij te horen in het programma van Giel Beelen op 3FM, stond huh op de Zwarte Cross en in het voorprogramma van de Edwin Evers Band en MAAN.

De jury van de Fingerstyle Academy Awards zei over Mart: ‘We zagen een totaalplaatje dat helemaal klopte. Een gitaarvirtuoos, het ziet er goed uit, het klinkt goed’. De Australische meestergitarist Tommy Emmanuel was diep onder de indruk toen hij Mart hoorde spelen.

Ervaar de passie en liefde voor het vak van deze uitzonderlijk goede muzikant!

Wil je meer weten over Mart Hillen? Ga dan naar zijn Facebookpagina https://www.facebook.com/marthillenmusic/ en check de Facebookpagina van Theater Koningshof https://www.facebook.com/TheaterKoningshof/.

Zondag 7 oktober a.s. , aanvang 15.00 uur. Theater Koningshof. Tickets en info: www.theaterkoningshof.nl

 

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online