Speel jij mee

Speel jij mee

in de nieuwe familievoorstelling van het Jeugdtheaterhuis?


In oktober 2018 is het Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland een zoektocht gestart naar talentvolle jongeren tussen de 13 en 20 jaar uit de provincie die mee willen spelen in de nieuwe muzikale familievoorstelling beer. Deze voorstelling, met o.a. Fabian Jansen, Hanna van Vliet en Oscar Aerts, gaat in november 2019 in première in de Goudse Schouwburg en speelt daarna nog meer dan dertig voorstellingen in de Nederlandse theaters. Om mee te kunnen spelen moet er eerst worden geauditeerd. Deze audities vinden plaats in de voorjaarsvakantie (22 februari t/m 3 maart) en worden voorafgegaan door een week vol workshops van succesvolle theatermakers.

Hoe dit hele traject er uit gaat zien wordt besproken tijdens de informatiebijeenkomsten die deze maand plaatsvinden in Zuid-Holland.

Informatiebijeenkomsten audities beer

Het doen van een auditie is altijd heel spannend. Zeker als je dit nog nooit gedaan hebt. Om iedereen zo goed mogelijk te informeren over wat het hele auditietraject inhoudt organiseert het Jeugdtheaterhuis speciale informatiebijeenkomsten voor de deelnemers en ouders/verzorgers.

vrijdag 11 januari          19.30-20.30       Gouda                         Cultuurhuis Garenspinnerij

zaterdag 12 januari        11.00-12.00       Alphen  a/d Rijn          Parkvilla

Dinsdag 15 januari        19.30-20.30       Spijkenisse                  Theater De Stoep

zaterdag 19 januari        11.30-12.30       Rotterdam                    Nieuwe Luxor Theater

zaterdag 19 januari        14.30-15.30       Capelle a/d IJssel         C.C. Fluiterlaan

donderdag 24 januari    19.30-20.30       Dordrecht                     Energiehuis

vrijdag 25 januari          19.30-20.30       Maassluis                     Theater Koningshof

zaterdag 26 januari        16.30-17.30       Leiden                          Stadsgehoorzaal

 

Aanmelden voor de audities en deze bijeenkomsten kan nog via Beerdemusical.nl.

Over beer
De nieuwe muzikale familievoorstelling beer wordt gemaakt door Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland in samenwerking met het Luxor Theater. De tekst is geschreven door (kinderboeken)schrijver Guus Kuijer en de muziek is gecomponeerd door cabaretier Diederik van Vleuten. De tekst wordt bewerkt door de Rotterdamse dichter en spoken word artiest Derek Otte, de regie is in handen van Theo Ham, de choreografie is van Hedwig Duykers i.s.m. dansers van het HipHopHuis en de muziek wordt opnieuw gearrangeerd door Erik de Reus. beer wordt gespeeld van november 2019 t/m januari 2020 in de theaters van Nederland.

Over het Jeugdtheaterhuis
Het Jeugdtheaterhuis stimuleert kinderen en jongeren om theater tot een zinvol deel van hun leven te maken, door het geven van lessen, het maken van voorstellingen en het ontwikkelen en organiseren van kunst-educatieve projecten. Het Jeugdtheaterhuis is al meer dan 25 jaar actief in de leslocaties Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Gouda, Leiden en Maassluis.

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online