Gratis activiteiten in de Bieb

Gratis activiteiten in de Bieb

Natuurlijk wordt er deze maand ook weer voorgelezen tijdens de vaste voorleesuurtjes. Op woensdagmiddag 13 februari 14.00 uur is er voorlezen voor kleuters en donderdag 14 februari om 10.00 uur aan peuters in de Bibliotheek Maassluis.

Voorlezen is niet alleen super leuk maar levert ook veel op. Je kindje ontwikkelt zijn taal, leert zich te concentreren, ontwikkelt de fantasie en krijgt grip op de wereld om zich heen. Maar vooral de exclusieve aandacht is fijn, even aandacht voor elkaar, dat geeft een gevoel van veiligheid. Probeer het thuis ook, iedere dag een kwartiertje voorlezen aan je kind, je zult ervaren hoe leuk het is.

In de Bibliotheek Den Hoorn kunnen kinderen vanaf 6 jaar op woensdagmiddag 13 februari een Valentijnsmandala maken, met lijntjes, kleur en leuke vormen. En werk je liever met computers? Op vrijdag 15 februari wordt er geprogrammeerd met Scratch. We gaan proberen om een game of animatie te ontwerpen (programmeren). Het is gratis, alleen wel even vooraf aanmelden in de Bieb, via onze website of bel 015-2611838.

Houd onze Maakplaats- en Voorleesagenda in de gaten voor alle activiteiten op www.debibliotheekmm.nl!

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online