Superdrum: Lucas van Merwijk

Superdrum: Lucas van Merwijk

Birth of the Beat in Theater Koningshof
Donderdag 28 februari a.s., aanvang 20.15 uur

 Superdrum is de gloednieuwe slagwerkgroep rondom Lucas van Merwijk. Lucas en zijn medepercussionisten nemen de theaterbezoekers tijdens de voorstelling ‘Birth of the Beat’ mee op een fascinerende wereldreis langs de wereld van verschillende drums, ritmes en alles wat daar bij komt kijken. Een ritmische tijdsmachine toont de geschiedenis en de wereldreis van drums en ritme zoals die nog nooit in het theater gebracht is.
Een drumspektakel door de beste drummers afkomstig uit Suriname, Venezuela, Turkije, Nederland, Senegal en Japan. Een indrukwekkende hoeveelheid authentieke trommels en ritmes worden uit de kast gehaald om de theaterbezoeker te verrassen.

Er wordt echter niet alleen maar getrommeld. Zang, dans en virtuositeit zijn altijd onlosmakelijk verbonden geweest met ritme en deze elementen zijn dan ook volop vertegenwoordigd. Aanstekelijk speelplezier, energie en humor maken het feest compleet.

Tickets & info: www.theaterkoningshof.nl.

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online