Cinema Koningshof – Burgers & Bier:

Cinema Koningshof – Burgers & Bier:

Mission Impossible Fallout
Woensdag 13 maart,  aanvang 18.30 uur

Na enkele succesvolle Ladies Only edities vinden wij van Theater Koningshof dat het tijd is om iets voor mannen en vrouwen te organiseren; daarom introduceren wij ‘Burgers & Bier’. Een filmavond met verrukkelijke hamburgers, ijskoude biertjes en natuurlijk een ‘stoere’ film die bij zowel mannen als vrouwen in de smaak zal vallen.

Voor aanvang van de film is het Maassluise restaurant Smaak & Meer aanwezig en kan je genieten van een koud biertje en een overheerlijke hamburger die ter plekke vers wordt bereid. Daarna kan je rustig uitbuiken en genieten van Mission Impossible Fallout, de filmhit van afgelopen zomer.

Over Mission Impossible Fallout: Nadat een missie fout afloopt en er drie nucleaire kernkoppen gestolen worden, moeten Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn IMF-team, bestaande uit Benji Dunn, Luther Stickell, Ilsa Faust en Alan Hunley, racen tegen de klok een grote aanslag te voorkomen. Tijdens hun avontuur dreigt er voortdurend gevaar in de vorm Solomon Lane en zijn terroristische organisatie The Apostles. Bovendien wordt Hunt gekweld door zijn verleden en door de keuzes die hij in zijn leven maakte. Daarnaast duikt CIA-agent August Walker op, een nieuwe collega waarmee zijn team zal moeten samenwerken.
Verwacht een overweldigend spektakel aan spannende achtervolgingen, intense actie en indrukwekkende stunts, die Tom Cruise (op 56-jarige leeftijd) allemaal zelf heeft uitgevoerd.

Tickets & info: www.theaterkoningshof.nl.

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online