Van Gregoriaans tot close harmony

Van Gregoriaans tot close harmony

Wishful Singing ráákt!

Vijf vrouwen roepen enkel met hun zuivere stemmen en hun weergaloze podiumexpressie een scala aan emoties op. Reis mee langs liefde, hartzeer, lichtvoetigheid, weemoed en plezier. Hartveroverend!

Met bovenstaand citaat opent de website van deze veelgevraagde ‘female a cappella group’, dus dat belooft een schitterend concert te worden op zaterdag 23 maart in de Groote Kerk van Maassluis.

De vijf zangeressen van Wishful Singing zijn allen klassiek geschoold en combineren hun wendbare stemmen en krachtige podiumpresentatie op een geheel eigen wijze. Het lijkt wel alsof het helemaal geen moeite kost en toch is een concert van hen een groot avontuur in klank en beleving.

Op verzoek van Muziek tussen Maas en Sluis stelde Wishful Singing een speciaal programma samen. Zo reizen we tijdens hun concert van de eenstemmige Gregoriaanse muziek naar de meerstemmige muziek van de 20e eeuw.

Programma

Vóór de pauze: Gregoriaanse gezangen en werken van Pierluigi da Palestrina, Guillaume Dufay en Josquin des Prez

Ná de pauze: meerstemmige vocale muziek van Thomas Morley, John Wilbye, Thomas Ravenscroft, Alessandro Scarlatti, César Cui, Jetse Bremer, Herman van Veen, Robert Schumann en John Lennon/Paul McCartney 

Praktische informatie

Locatie: Groote Kerk Maassluis
Datum: zaterdag 23 maart 2019
Aanvang: 20:00 uur
Toegang: € 20,00 (jongeren t/m 18 jaar gratis)

Voor meer informatie en kaartverkoop:
www.muziekmaassluis.nl
info@muziekmaassluis.nl
tel. 0182-614407

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl | Gerealiseerd door www.kiem.online