Theater Koningshof

Theater Koningshof

Crooks Divisie – Performance Night – dinsdag 11 februari – 20:00 uur

Een tiental jongeren uit Maassluis laat zich deze avond in een podiumpresentatie horen en zien! Kom jij ze ook ondersteunen?

De afgelopen weken hebben deze jongeren uit Maassluis meegedaan met de Crooks Divisie. Tijdens deze masterclass hebben zij meer geleerd over het schrijven van teksten, rappen en performen. Aan de hand van tips en tricks van professionals, ontwikkelden zij zich op technisch en artistiek vlak. Al deze lessen uiten zich in een heuse Performance Night op dinsdag 11 februari in Theaterzaal de Uiver.

Crooks Divisie maakt onderdeel uit van Quardin, podium voor talentontwikkeling. Reserveren voor de Performance Night is gratis, graag wel aanmelden. Dit kan via de site van Theater Koningshof of telefonisch op 010-5911430.

Voor meer informatie over de voorstellingen en kaartverkoop, neem een kijkje op www.theaterkoningshof.nl

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl