Theater Koningshof

Theater Koningshof

Max van den Burg – Paasbest  – zaterdag 22 februari – 20:15 uur

Als je hem nog niet kent of gezien hebt in een theater of een bedrijfsoptreden, dan ken je Max vast wel van tv-commercials, series, of gewoon als Ronnie uit New Kids. Want Max doet zijn naam eer aan: Hij is enorm veelzijdig.

In zijn jubilieumshow laat podiumbeest Max je alle hoeken van het cabaretpodium zien. In sneltreinvaart strijden de (goed) foute types, kleurrijke verhalen en gekke muziekjes om voorrang. Van Brabantse familiefeesten, tot Nederlandse rappers, van dronken kakmeisjes tot een bezoek aan de biologische markt: Max heeft weinig nodig om een zeer herkenbare wereld op te roepen, waarin iedereen zich altijd mooier voordoet dan ie in werkelijkheid is.

Voorprogramma Max van den Burg – Dear John

Kom op 22 februari iets eerder naar het theater, dan kun je gezellig genieten van de muziek uit de jaren ’80. De vijf leden van Dear John zijn allemaal inwoners van Maassluis. Op de repertoirelijst staat bekend materiaal uit de afgelopen decennia. Dear John begint om 19:15 uur.

Voor meer informatie over de voorstellingen en kaartverkoop, neem een kijkje op www.theaterkoningshof.nl

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl