Theater Koningshof: creativiteit en enthousiasme

Theater Koningshof: creativiteit en enthousiasme

Theater Koningshof heeft zich de afgelopen jaren bewezen als Bruisend Huis van de stad. Talloze voorstellingen waren te zien in het theater op professioneel vlak. Vaak uitverkochte voorstellingen en een afwisselend programma. Daarnaast waren er ook veel amateurvoorstellingen te zien en werden er verschillende culturele projecten gerealiseerd. Het team van Theater Koningshof doet er alles aan om ondanks de coronacrisis de positieve lijn van de afgelopen jaren door te trekken: met creatieve oplossingen, doorzettingsvermogen, gecombineerd met een grote mate van inzet, hoopt het theater de coronatijd te overwinnen en door te gaan op de ingeslagen weg.

Er gebeurt veel. Zo is gestart met het project Theater Aan Je Deur. Het cabaret Spruijt & Opperman en cabaretier Arjan Kleton gingen vele Maassluizers op verschillende adressen verblijden met verrassingsoptredens op de stoep.


Onlangs trad het muzikale trio Petit Acoustique op voor vele deuren in Maassluis. Theater Koningshof probeert hierdoor het theater in de stad te brengen en mensen een hart onder de riem te steken in deze lastige periode. Het project is een succes. Via Facebook wordt het publiek op de hoogte gehouden, is te zien wat er binnen dit project zoal wordt georganiseerd. Je kunt ook een ander opgeven via Facebook. Informatie over dit project is te vinden onder Theater aan je Deur op de website van Theater Koningshof: www.theaterkoningshof.nl.

Theater Koningshof is verder druk bezig met een aantal zomerprojecten. Zo staat er een kinderprogramma in de maand augustus op stapel, zijn er plannen voor een filmweekend, komt er een programma aan voor jongeren in samenwerking met Crooks Divisie/Quardin en zijn er nog meer plannen in ontwikkeling voor alternatieve projecten. Natuurlijk is Theater Koningshof ook volop bezig met een geheel nieuwe aangepaste programmering voor het theater in de winter van 2020/2021.

Ook wordt nagegaan op welke wijze de grote zaal De Uiver zodanig kan worden ingericht dat, rekening houdend met de geldende maatregelen, zoveel mogelijk mensen voorstellingen en films kunnen bijwonen.

Vanaf 1 juli 2020 biedt de Koningshof de mogelijkheid om in alle veiligheid met maximaal 75 mensen een vergadering te beleggen. Op verantwoorde wijze kunnen daarbij tevens horecavoorzieningen worden aangeboden.

Zie verder https://www.theaterkoningshof.nl/.

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl