Oproep: Ontwerp de nieuwe Culturele Prijs Maassluis

Oproep: Ontwerp de nieuwe Culturele Prijs Maassluis

De Culturele Raad Maassluis (CRM) reikt regelmatig de Culturele Prijs Maassluis (CPM) uit. Deze prijs is bedoeld om personen en/of instellingen een blijk van waardering te verlenen voor door hen geleverde opmerkelijke prestaties op cultureel gebied. Daarmee hopen we ook de kunst en cultuur van, voor en door Maassluis op een positieve manier te stimuleren. Onderdeel van de CPM is naast een oorkonde een tastbare waardering voor de inzet voor de kunst en cultuur in Maassluis. Tot nu toe reikten we een kunstwerk uit dat is gemaakt door een kunstenaar uit Maassluis.  

Na overleg met de maakster van de huidige prijs hebben we besloten op zoek te gaan naar een nieuwe blijk van waardering. De vorm van het kunstwerk staat vrij, denk bijvoorbeeld aan een tekening/schilderij, beeldje, foto etc.

We zouden graag zien dat een volgende blijk van waardering wederom door een kunstenaar vanuit Maassluis zelf wordt gemaakt. Mocht je de volgende blijk van waardering willen leveren, dan zien we graag een voorstel van je tegemoet. Daarbij vragen we je rekening te houden met de volgende elementen:

  • Schets een ontwerp voor de blijk van waardering
  • Het ontwerp dient meerdere jaren te gebruiken zijn
  • Je ontwerp is alleen bestemd voor de CPM
  • Het ontwerp is reproduceerbaar
  • Geef een kostenindicatie voor het ontwerp en produceren van het werk

Na ontvangst gaat de CRM de voorstellen beoordelen. Mogelijk vragen we om een nadere uitwerking van het voorstel. We ontvangen het voorstel graag uiterlijk 3 oktober 2022 via het e-mailadres van de secretaris van de CRM, gertrikhof@gmail.com.

We zien je voorstel met enthousiasme tegemoet!

Sorry, comments are closed for this post.

Copyright© Culturele Raad Maassluis 2016 | e-mail: info@crmmaassluis.nl